Rescop has a skybox at the Dutch soccer team NAC

Rescop en NAC Breda hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van de laatst beschikbare skybox in het Rat Verlegh Stadion. Het bedrijf met Brabantse roots is de rest van het seizoen de trotste huurder van Unit 9. Namens het bedrijf zetten eigenaren Piet Vervoort en Björn Aalbers dinsdagmiddag hun handtekening onder het contract, in het bijzijn van Eric Matijsen van NAC Breda.

De geweldige support van supporters en sponsoren zorgde ervoor dat, naast de publiekstribunes, ook de skyboxen en Hoofdtribune goed gevuld zijn dit seizoen. Vijftien van de zestien skyboxen waren al bezet, maar dankzij de overeenkomst tussen Rescop en NAC Breda is nu ook de zestiende en laatste skybox de rest van het seizoen in gebruik. Medewerkers en relaties van het bedrijf bekijken de resterende dertien Avondjes NAC vanuit deze toplocatie in het Rat Verlegh Stadion.

Björn Aalbers, zelf supporter van de Parel van het Zuiden, is blij met de overeenkomst: “Vier weken geleden was ik te gast in een skybox in het Rat Verlegh Stadion en werd ik gegrepen door het virus. De sfeer was geweldig en we hebben meteen geïnformeerd naar de mogelijkheden. Toen bleek dat er nog één skybox beschikbaar was. Vanaf dat moment is het snel gegaan. Ik ben zelf jarenlang seizoenkaarthouder geweest en ben dus een NAC-fan. Bovendien komen veel van onze medewerkers uit Breda en omstreken. Bij NAC staat iedereen altijd vol achter de ploeg, ook als het moeilijk gaat. Daar willen wij onderdeel van uitmaken.”

Piet Vervoort voegt daaraan toe: “De combinatie van sfeer en professionaliteit is mooi bij NAC. Dat is een combinatie die wij bij Rescop ook belangrijk vinden en willen uitstralen.”

Rescop
Rescop (afkorting van Regulatory System Compliance Partners) is een wereldwijd opererend bedrijf wat bedrijven in de farmaceutische en medische industrieën ondersteunt bij het voldoen aan internationale kwaliteitseisen, door middel van software oplossingen, consultancy services en trainingen. Het bedrijf heeft onder andere kantoren in Nederland, België, Zwitserland, Engeland en de U.S., en zal naar verwachting op korte termijn haar 100e medewerker verwelkomen. Het sterk groeiende bedrijf heeft Brabantse roots en onder het personeel bevindt zich een flink aantal medewerkers uit Breda en omstreken, die NAC een warm hart toe dragen. Het fenomeen Avondje NAC zal zowel binnen Rescop als bij haar relaties ook snel een begrip worden. Kijk voor meer informatie op www.rescop.com.

Source: http://www.nac.nl/31/newsid/10406/Rescop-huurt-laatste-skybox.html